Як вибрати металопластикове вікно?

Як вибрати металопластикове вікно?

Як вибрати металопластикове вікно? Пройдемо складний шлях разом

Металопластикове вікно є досить складною системою, тому самостійно, без поради досвідченого фахівця, зробити свій вибір досить складно. “Як вибрати металопластикове вікно?” – таким питанням задається кожен, хто вирішив замінити вікна в своїй оселі. Зупинимося на деяких важливих моментах цього процесу.

Спочатку потрібно визначитись з металопластиковим профілем, з якого буде виготовлене Ваше вікно. Найбільш поширені профільні системи монтажною глибиною 60 мм та 70 мм.

Як вимірюється монтажна глибина профілю

Важлива також кількість повітряних камер. Чим їх більше, тим теплішим буде ваше вікно. На сьогодні, популярні раніше, трикамерні системи вже майже відсутні на ринку. Для будівлі, яка опалюється, потрібно обирати профіль з п’ятьма і більше повітряними камерами та, бажано, з монтажною глибиною 70 мм або більше. Якщо ж замовляється рама на балкон чи лоджію або вікно в приміщення, що не опалюється, спокійно можна обмежитися профільною системою з монтажною глибиною 60 мм, яка має три або чотири камери.

Приклад п'ятикамерного профілю з монтажною глибиною 70 мм
Приклад п’ятикамерного профілю з монтажною глибиною 70 мм

Наступний крок – вибір фурнітури. Зауважимо, що майже всі виробники фурнітури виготовляють як більш дорогу фурнітуру, так і економ варіант. Радимо не заощаджувати на цьому та замовляти фурнітуру з захистом від помилкового відкривання та мікроліфтом на стулках вікон. Адже саме на фурнітуру лягає основне навантаження при використанні вікна. Якщо Ваше вікно легкодоступне з зовнішньої сторони, то для ускладнення несанкціонованого проникнення в приміщення рекомендуємо замовити і встановити замок безпеки для вікон. На кожну стулку вікна потрібно не менше двох замків.

Замок безпеки для вікон
Замок безпеки для вікон

Дуже важливо правильно вибрати склопакет для Вашого майбутнього вікна, бо найбільші втрати тепла відбуваються саме через склопакет. Для приміщення, що опалюється, в першій кліматичній зоні, як мінімум, потрібен двокамерний склопакет товщиною 32 мм з двома енергозберігаючими стеклами (04і-10-04-10-04і). Якщо ж Ваше помешкання знаходиться в шумному місті краще обрати двокамерний склопакет з різною дистанцією ( 04і-08-04-12-04і ). А взагалі конфігурацій склопакетів існує досить багато, тому без поради фахівця обійтися тут важко.

Карта-схема кліматичних зон України
Карта-схема кліматичних зон України

Заміна вікна майже завжди тягне за собою заміну підвіконня та відливу. Підвіконня радимо пластикове, воно дуже добре миється та не боїться вологи і за експлуатаційними характеристиками поступається лише натуральному каменю.

Відлив із зовнішньої сторони вікна встановлюємо із оцинкованого пофарбованого профілю. Він прослужить багато років та досить привабливо виглядає.

Потрібно також подумати про захист від мух та комарів в теплу пору року. Ці функції виконає протимоскітна сітка, яка зручно встановлюється в світловий проміжок вікна, при потребі легко знімається та добре миється.

Після того, як Ви поспілкувалися з фахівцем, і остаточно вирішили замовити в нашій фірмі світлопрозору конструкцію з додатковими елементами, треба викликати до помешкання майстра, який зробить замір та згодом встановить придбані Вами металопластикові вікна. Кваліфікований майстер з великим досвідом роботи в Вашій присутності зробить замір вікна та всього необхідного приладдя до нього. Якщо виникають якісь складні моменти, пов’язані з цим процесом, майстер обов’язково зауважить Вам на них та порадить шляхи вирішення.

Після заміру та остаточного вирахування вартості замовлення, про яку менеджер повідомить Вас телефоном, Ви можете завітати до нашого офісу для оформлення замовлення. Для цього потрібно внести відповідні кошти (70% від вартості замовлення), погодити технічне завдання на вироби, та підписати типову угоду про поставку товару.

Якщо:

  • Ви не маєте відразу необхідної суми на придбання енергоефективних вікон;
  • Вам зручно сплачувати частинами щомісяця;
  • Або ж ви просто хочете заощадити на заміні вікон і отримати 35% компенсації вартості;
  • Маєте картку “Універсальна” від Приватбанку з відкритим лімітом на послугу “Оплата частинами”, який не менший, ніж вартість потрібних Вам енергоефективних вікон.

ми можемо оформити або просто оплату частинами до двох років, або ще краще з відшкодуванням 35% вартості вікон за рахунок державної програми “теплих” кредитів.

Після цього замовлення відправляється на завод-виробник. Строк його виконання біля 14 робочих днів. Коли замовлення приходить на наш склад, наш менеджер повідомляє Вас про це та домовляється про доставку та встановлення виробів в зручний для Вас час. Доставка та підйом на поверх в межах міста є безкоштовними. Наш менеджер привозить Ваше замовлення разом з майстрами, виписує гарантійний талон, оформлює всі необхідні документи, а замовник оплачує йому залишок суми за товар. Оплата вартості встановлення відбувається по закінченні майстрами роботи. Далі, не раніше ніж через добу після монтажу, Вам необхідно зробити зовнішні та внутрішні укоси ( поверхні, що підходять до вікна ), щоб монтажна піна не контактувала з повітрям. Уважно прочитайте гарантійний талон, в ньому вказано, як правильно слідкувати за придбаними вікнами, щоб подовжити їх строк служби.

Наші телефони:

міський: /0532/ 692004, Vodafone: /095/ 5072393, Київстар: /067/ 9555970

Розкажіть про свій досвід експлуатації або задайте запитання