Курс енергоефективності від IQ energy

Курс енергоефективності від IQ energy

Програма IQ energy допоможе зробити вашу домівку теплою та комфортною, а також навчить економити на комунальних платежах. Через брак інформації про нові технології українці споживають утричі більше енергії за європейців. Дізнайтеся про енергоефективність з відео від IQ energy.

Перший крок до енергоефективності — визначення слабких місць вашого помешкання, тобто енергоаудит. Програма IQ energy допоможе вам його провести. Також у цьому відео ви дізнаєтеся про онлайн-калькулятор від IQ energy, який показує, скільки коштів ви зекономите, зробивши енергоефективні інновації у своєму будинку.

У наступному відео вас навчать, як правильно утеплити будинок або квартиру й обрати енергоефективні матеріали та перекриття. Автори програми розкажуть про види вікон і утеплювачів, технологію заміни вікон, утеплення стін, термоізоляцію горищ, дахів і надпідвальних перекриттів. А ще ви дізнаєтеся про рекуператори — розумні провітрювачі для будинків.

Якою повинна бути економічна система опалення можна дізнатись, переглянувши наступне відео.

Котли… Їх вибір просто неймовірний. Про основні особливості твердопаливних та газових котлів мова в наступному відео.

Сучасні технології дозволяють отримувати гарячу воду й опалення майже безкоштовно. З цього відео ви дізнаєтеся про різні види теплових насосів і сонячних колекторів та про те, що саме з енергоефективних новацій можна встановити у квартирі, ОСББ чи приватному будинку

Інколи доволі прості речі дозволяють відчутно економити енергоресурси. Як? Перегляньте відео – і ви дізнаєтесь, як зекономити до 11 м3 води одним рухом, чим небезпечні для гаманця брудні вікна та ще багато економних хитрощів.

Tagged on:

Розкажіть про свій досвід експлуатації або задайте запитання